Plan je een teamdag, een teambuilding of verbindende activiteit met je medewerkers? Wil je je collega’s op een laagdrempelige manier beter leren kennen? Of speel je graag een spel met woord en taal? Dan ben je bij Relaas aan het juiste adres. We hebben namelijk een heel fijne teambuilding uitgewerkt, met persoonlijke verhalen als rode draad. Uitgetest en helemaal goedgekeurd, zowel door grote spraakwatervallen als zachte fluisteraars. 

Wat gaan we doen?

Een plezant spel spelen! We verdelen de groep in kleine teams die het tegen elkaar opnemen door kleine anekdotes, korte verhalen en straffe stoten te vertellen. We vinden het daarbij belangrijk om een veilige sfeer te creëren waarbij iedereen zich op het gemak voelt. Spelers delen enkel wat ze zelf willen vertellen, zo eenvoudig is het. Doel is om elkaar beter te leren kennen, en passant met spreekvaardigheid te oefenen, en bovendien de kracht van goede verhalen te ervaren. Want van twee zaken zijn we overtuigd: verhalen verbinden ons met elkaar, en iedereen heeft wel een verhaal te vertellen, zolang je maar de juiste vragen stelt. En laat dat laatste net onze specialiteit zijn.

Meer weten? Klik hier voor een vrijblijvende mail naar Liesbet.

Wie kan deelnemen? 

Alle bedrijven, organisaties, scholen… die (in het Nederlands) een creatieve, verbindende teambuilding willen organiseren op een eigen locatie. Deze teambuilding is ideaal om nieuwe collega’s beter te leren kennen of de band tussen werknemers te versterken. Ervaring met storytelling is absoluut niet nodig.

We zijn er voor groepen van 9 tot 25 personen, in/rond Gent en Brugge. De teambuilding duurt 1,5 uur, maar kan desgewenst wat ingekort of uitgebreid worden.

Wat kost wat?

De teambuilding kost 600 euro (vrijgesteld van BTW), excl. verplaatsingskosten. 

Daarvoor bieden we 

  • persoonlijk contact rond de organisatie van de workshop. Wil je graag een gepersonaliseerde teambuilding, die inspeelt op je werking? Mag het iets langer of korter zijn? We denken graag met je mee.
  • een verhalencoach van Relaas die de dag zelf 2 uur ter plaatse komt.
  • een pakketje koelkastpoëzie, als herinnering aan ons woordenspel.

Klinkt goed? Neem contact op met liesbet@relaas.be en we maken er iets moois van.