RELAAS is naast een podcast ook een reeks live vertelavonden in Antwerpen, Brugge en Gent.

Wil jij er graag eens bij zijn? Houd deze pagina of onze Facebook-pagina in de gaten en reserveer op tijd je tickets! Bij elk aankomend evenement op Facebook zie je wanneer de tickets beschikbaar zijn.

Daarnaast maakt RELAAS graag geregeld een zijsprongetje, ook deze activiteiten kan je in de agenda hieronder vinden.

Agenda

We zijn volop bezig met het organiseren van live vertelavonden in Gent, Antwerpen en Brugge. 

Op 28 juni organiseren we een deluxe vertelavond in de Handelsbeurs in Gent. De teams in Gent, Antwerpen en Brugge zetten samen hun schouders onder een feestelijke editie, met vier sterke verhalen, live illustratie, muziek en randanimatie.

Op 4 juli zijn we te gast in Hoogmis in Antwerpen, de laatste tickets kan je hier vinden. Daarnaast plannen we nazomerse vertelavonden op 15 september in Bar Bricolage in Gent, op 20 september in Korf in Brugge. Ook team Antwerpen organiseert een nazomerse editie, daarover binnenkort meer!

Tickets en info vind je op onze  facebookpagina en Eventbrite. De meest recente info staat op onze facebookpagina. 

Powered by RELAAS

Hoe meer echte verhalen, hoe liever. Daarom zetten we heel graag onze Relaasschouders onder externe projecten.

Zo hebben we dit jaar een podcastreeks gemaakt in opdracht van de Diversiteitsdienst van Brugge en met samenwerking van Brugge United Against Racism. ‘Onderhuids’ werd gelanceerd op 21 maart, de Internatiale dag tegen racisme en discriminatie en kan je hier beluisteren. Voor ATD -Vierdewereld coachten we vertellers voor de reeks Aan de onderkant ligt de lat altijd hoger en ook Natuurpunt schakelde ons recent in voor het project Verhaal de natuur, in samenwerking met het FMDO. Voor Casa Rosa maakten we onlangs de podcast We Connect, die je niet alleen via een podcast-app, maar ook op een kleurrijk bankje in centrum Gent kan beluisteren. Avansa vroeg ons dan weer om mensen te begeleiden bij het vertellen van hun verhaal in een Human Library, in Aalst en in Gent. Verhalen van diverse pluimage dus, precies zoals we het graag hebben.

Relaas heeft heel wat expertise in huis rond verhalen en podcasts en ons team heeft goesting om het vertelvuur bij anderen aan te wakkeren. Je kan ons steeds contacteren voor workshops rond storytelling, spreken voor een groep of andere verhalende ideeën. Stuur een mailtje naar hallo[at]relaas.be en laat ons weten waar je aan denkt!