RELAAS is naast een podcast ook een reeks live vertelavonden in Antwerpen, Brugge en Gent. Wil jij er graag eens bij zijn? Houd deze pagina of onze Facebook-pagina in de gaten en reserveer op tijd je tickets! Bij elk aankomend evenement op Facebook zie je wanneer de tickets beschikbaar zijn. Daarnaast maakt RELAAS graag geregeld een zijsprongetje, ook over deze activiteiten kan je in de hieronder meer info vinden.

Agenda

We zijn volop bezig met het organiseren van live vertelavonden in Gent, Antwerpen en Brugge.

Tickets en info vind je op onze  facebookpagina en Eventbrite. De meest recente info vind je daar. Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief, dan krijg je af en toe een Relaas-update in je mailbox.

Powered by RELAAS

Hoe meer echte verhalen, hoe liever. Daarom zetten we heel graag onze Relaasschouders onder externe projecten.

Zo hebben we een podcastreeks gemaakt in opdracht van de Diversiteitsdienst van Brugge en met samenwerking van Brugge United Against Racism. ‘Onderhuids’ werd in 2021 gelanceerd op de Internatiale dag tegen racisme en discriminatie en kan je hier beluisteren. Voor ATD -Vierdewereld coachten we vertellers voor de reeks Aan de onderkant ligt de lat altijd hoger en ook Natuurpunt schakelde ons in voor het project Verhaal de natuur, in samenwerking met het FMDO. Voor Casa Rosa maakten we on de podcast We Connect, die je niet alleen via een podcast-app, maar ook op een kleurrijk bankje in centrum Gent kan beluisteren. Avansa vroeg ons dan weer om mensen te begeleiden bij het vertellen van hun verhaal in een Human Library, in Aalst en in Gent. Verhalen van diverse pluimage dus, precies zoals we het graag hebben.

Relaas heeft heel wat expertise in huis rond verhalen en podcasts en ons team heeft goesting om het vertelvuur bij anderen aan te wakkeren. Je kan ons steeds contacteren voor workshops rond storytelling, een verbindende activiteit voor je team, spreken voor een groep of andere verhalende ideeën. Stuur een mailtje naar hallo[at]relaas.be en laat ons weten waar je aan denkt!