RELAAS is naast een podcast ook een reeks live vertelavonden in Antwerpen, Brugge en Gent.

Wil jij er graag eens bij zijn? Houd deze pagina of onze Facebook-pagina in de gaten en reserveer op tijd je tickets! Bij elk aankomend evenement op Facebook zie je wanneer de tickets beschikbaar zijn.

Daarnaast maakt RELAAS graag geregeld een zijsprongetje, ook deze activiteiten kan je in de agenda hieronder vinden.

Agenda

We zijn volop bezig met het organiseren van live vertelavonden in Gent, Antwerpen en Brugge. Zo zijn we op 17 december te vinden in koffiebar Adriaan in Brugge en op 23 december en 27 januari in Huset in Gent. In februari organiseren we vertelavonden in Antwerpen en Brugge, informatie hierover volgt binnenkort. Tickets en info vind je op onze  facebookpagina en Eventbrite. De meest recente info staat op onze facebookpagina. 

Wie verder vooruit kijkt, kan alvast een ticket bestellen voor ontbijtverhalen op zondag 3 april in Brugge. Onder de noemer k’luister organiseert het Cultuurcentrum er een sfeervolle ochtend in de Foyer van de Staddschouwburg, inclusief ontbijt. Tickets bestellen kan via deze link.

Powered by RELAAS

Hoe meer echte verhalen, hoe liever. Daarom zetten we heel graag onze Relaasschouders onder externe projecten.

Zo hebben we dit jaar een podcastreeks gemaakt in opdracht van de Diversiteitsdienst van Brugge en met samenwerking van Brugge United Against Racism. ‘Onderhuids’ werd gelanceerd op 21 maart, de Internatiale dag tegen racisme en discriminatie en kan je hier beluisteren. Voor ATD -Vierdewereld coachten we vertellers voor de reeks Aan de onderkant ligt de lat altijd hoger en ook Natuurpunt schakelde ons recent in voor het project Verhaal de natuur, in samenwerking met het FMDO. Verhalen van diverse pluimage dus, precies zoals we het graag hebben.

Relaas heeft heel wat expertise in huis rond verhalen en podcasts en ons team heeft goesting om het vertelvuur bij anderen aan te wakkeren. Je kan ons steeds contacteren voor workshops rond storytelling, spreken voor een groep of andere verhalende ideeën. Stuur een mailtje naar hallo[at]relaas.be en laat ons weten waar je aan denkt!