Word Vriend van de Show, doneer maandelijks 2,5 euro en help ons rechtstreeks om te kunnen blijven podcasten. Voor de prijs van een vriendelijk geprijsde koffie per maand, geef je ons een belangrijk duwtje in de rug. Als bedanking krijg jij toegang tot exclusieve Relaas-content, en wordt je door onze host Pieter vermeld in de podcast. We plannen speciaal voor onze vrienden ook een Relaas vertelavond. Fijne extra: vrienden kunnen ons via Vriend van de Show (voice)berichten sturen, waarmee wij dan weer aan de slag kunnen in onze podcast. 

Deel ons: heb je genoten van een Relaas? Stuur die aflevering dan eens door. Hoe meer luisteraars, hoe liever en we kunnen alle hulp gebruiken bij het winnen van Relaaszieltjes. Geef ons een fijne review of laat iets van je horen op social media. Dank je wel!

Vertel ons jouw Relaas. We zijn al-tijd op zoek naar vertellers. Geef ons een seintje via ons aanmeldingsformulier, op deze pagina, of via onze socials. We zoeken waargebeurde verhalen die je zelf hebt meegemaakt en waar je samen met onze coaches aan wil werken om ze ‘podiumklaar’ te krijgen. Laat wat van je horen!