Relaas is een verzameling waargebeurde verhalen, anekdotes verteld door gewone mensen op gelijknamige maandelijkse vertelavonden op locatie en verzameld en uitgezonden in een audiopodcast. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers. De anekdotes ontroeren, verrassen, doen lachen, vertederen.

De mensen achter Relaas geloven dat iedereen een boeiend verhaal heeft dat het verdient om gehoord te worden. Daarom willen we verhalen van diverse pluimage verzamelen, ook van mensen die van nature uit niet zo goed kunnen vertellen maar wel iets te vertellen hebben. Voor hen voorzien we begeleiding bij het neerpennen van hun verhaal, zodat ze het vol overtuiging kunnen brengen op de vertelavond. Sommige verhalen zijn namelijk zo aangrijpend goed dat ze verdienen om gehoord te worden, ook al is de verteller niet meteen een spraakwaterval.

Relaas wordt gemaakt door Na Ons De Zondvloed, het productiehuis van Pieter Blomme, Dieter van Huffel en Timon Van De Voorde. Wij doen dit nagenoeg vrijwillig, dus alle steun is welkom. Ons steunen kan je doen door over ons te praten, online en in het echt, door een Relaas door te sturen naar iemand die je kent en zo ons bereik te vergroten, of door Vriend van de Show te worden. Het team bestaat uit: Timon van de Voorde, Dieter van Huffel, Sarah Lattré, Jurgen Stroobant, Charlotte Huyghe, Pieter Blomme, Cathelijne De Vries, Evita Nossent, Ruth Deprez, Liesbet Daeninck, Mieke Fassart, Maaike Ongena, Patrice De Meyer, Tessa Amelynck, Hendrika Van Orshoven, Kris Logghe, Hans De Baene, Arnaud Arijs en Katrien Cnockaert. Muzikant Lode Vlaeminck componeerde de muziek voor Relaas.

Wil je graag zélf een Relaas hosten, dan kan je hieronder je gegevens achterlaten.
Heb je ons iets anders te vertellen? Stuur ons dan een mailtje via hallo[at]relaas.be.

Uw naam (verplicht)

Naam Organisatie / Bedrijf

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

beschikt u over eigen materiaal? (geluidskabels, boxen, ...)

Hoeveel personen kunnen in de ruimte die u voor ogen hebt?

Onderwerp

Beschrijf uw project

Door op "verzenden" te drukken verklaar ik me akkoord met de privacyverklaring