Relaas is een verzameling waargebeurde verhalen, anekdotes verteld door (gewone) mensen op gelijknamige maandelijkse vertelavonden op locatie en verzameld en uitgezonden in een audiopodcast en een maandelijks radioprogramma. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers. De anekdotes ontroeren, verrassen, doen lachen, vertederen.

Relaas wil verhalen van alle soorten pluimage verzamelen, ook van mensen die van nature uit niet zo goed kunnen vertellen maar wel iets te vertellen hebben. Voor hen voorzien we begeleiding bij het neerpennen van hun verhaal, zodat ze het vol overtuiging kunnen brengen op de vertelavond. Sommige verhalen zijn namelijk zo aangrijpend goed dat ze verdienen om gehoord te worden, ook al is de verteller niet meteen een spraakwaterval.

Relaas wordt gemaakt door Na Ons De Zondvloed, het productiehuis van Pieter Blomme, Dieter van Huffel en Timon Van De Voorde. Het team bestaat uit: Timon van de Voorde, Dieter van Huffel, Ruby Bernabeu Plous, Anneleen Schelstraete, Sarah Lattré, Stefaan Gruyaert, Philipp Kocks, Marilyn Michels, Charlotte Huyghe, Evert Saver, Pieter Blomme, Cathelijne De Vries, Anna Van den Abeele, Evita Nossent, Sara De Moor, Steve Conard, Wouter Dupré en Egwin Gonthier. Muzikant Lode Vlaeminck componeerde de muziek voor Relaas. Djanlissa Pringels is huisfotografe.

Wil je graag zélf een Relaas hosten, laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Uw naam (verplicht)

Naam Organisatie / Bedrijf

Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

beschikt u over eigen materiaal? (geluidskabels, boxen, ...)

Hoeveel personen kunnen in de ruimte die u voor ogen hebt?

Onderwerp

Beschrijf uw project