Met de deur in huis: Relaas heeft centen nodig, en doet daarvoor graag iets terug.

Een jaar Relaas organiseren, dat kost wat. Dat kost 25000 euro om precies te zijn. Een deel van dat bedrag halen we uit onze ticketverkoop, de podcast-opdrachten die we uitvoeren en de steun van Stad Gent. We doen dus al heel wat, maar daarnaast zoeken we ook investeerders die cruciaal zullen zijn om in 2024 verhalen te blijven vertellen.

Natuurlijk: voor wat, hoort wat. We bieden heel graag een return voor gulle steun. Of het nu gaat om het opnemen van je bedrijf in onze communicatie, het publiceren van een spotje in onze podcast, het maken van geschenkpakketten voor je werknemers of het organiseren van een exclusief vertelmoment in je bedrijf, organisatie of service club: het kan allemaal. O, en een jaarpas voor de Relaas vertelavonden is ook een van onze opties.

Meer weten? Klik hier verder voor een overzicht van onze formules en alle info over ons VIP-pakket. Doe je liever zelf een voorstel? Dat kan ook.

Contacteer Liesbet voor concrete afspraken of voor meer vrijblijvende info, samen komen we ongetwijfeld tot een win-win voor iedereen.

Genoot je van deze aflevering? Word dan snel vriend van Relaas